De allra flesta människor har någon form av missfärgning på sina tänder. Mat, kaffe, te, vin, läsk och givetvis snus och rökning sätter sina spår. Viss medicinering och vissa sjukdomar kan missfärga tänderna. En olycka kan orsaka missfärgningar på en tand eller på flera tänder för den delen. Intressant är också att ett för stort intag av fluor under förkalkningen av tänderna kan göra tänderna missfärgade. Dessutom så minskar oftast vitheten med åren och somliga av oss har mindre vita tänder redan från födseln.

 

Varför bleka tänderna?
Att le och skratta är hälsobringande och ditt leende är dessutom en viktig del av det första intrycket andra människor får av dig. tandblekning bidrar oftast inte bara till vitare tänder och ett vackrare leende utan även till en bättre självkänsla. Redan i faraonernas Egypten så blekte människan sina tänder. Sedan dess har metoderna för tandblekning utvecklats kraftigt. Idag kan de flesta få ett bländande vitt leende.

 

Metoder för professionell tandblekning
tandblekning är en process som bleker missfärgningar ur dina tänder ända från emaljen in till dentinet. Det finns flera olika metoder för att bleka tänderna, både tandblekning hemma och på klinik. tandblekning hos tandvården för det bästa och säkraste resultatet!

 

blekning med BrilliantSmile
Samtliga BrilliantSmile tandblekningspreparat är noggrant utprovade, medicintekniskt CE-märkta och sist men inte minst PH-neutrala. Detta gör att BrilliantSmiles kunder tryggt kan vända sig till oss.  

Övergående biverkningar såsom ilningar och isningar är vanligt förekommande när man bleker tänderna. Tack vare skonsamma och kundanpassade BrilliantSmile-preparat är dessa biverkningar minimerade och resultaten är maximerade.

Klicka här för att läsa om några nöjda BrilliantSmile's kunder>>